Отзыв о Renault Sandero 2012 года
хэтчбек,
автоматическая коробка передач,
, пробег - 50 км, двигатель - 1.6 бензин
Автор: анна (Украина, Киев) 01.04.2012
Тиждень тому тому купила сандеро степвей 1.6.акпп. До того були ланос і рено символ експрешн. Враження непогані, як на бюджетне авто, але хотілось би трошки більшого. Найбільше напрягає коробка-автомат, вона на вигляд така допотопна, але кажуть, що в принципі вона працює непогано, не знаю. Зі світлофора машина стартує добре. І з кожним днем динаміка покращується. Єдине - шум мотора дуже чутно в салоні, особливо поки не набере швидкість. Салон величенький, нутро бідненьке, але не жахливе, деякі елементи навіть з претензією на дизайн. Добре їде по ямках і нерівностях. до форми дзеркал не можу поки що звикнути(якісь вони квадратні) і ручне їхнє керування було для мене неприємною несподіванкою. Дуже подобається висока посадка водія- дорогу добре видно, а то в попередніх машинах їздила, як в тазику. за місто поки що не виїздила, тому більше 80-90 не розганялася. І якесь тупе рішення - точно мабуть не французьке: датчик повороту горить як аварійка, байдуже куди ти повернула, загоряються одночасно дві стрілки на табло. Мінуси мене цілий тиждень дратували. А потім я раптом зрозуміла: як на свою ціну з цими мінусами можна навіть дуже добре миритися. Він добре їде і це головне. Обсуждение отзыва |
2020
2011